Ondanks de ongebruikelijke afsluiting van een strandfeest door de nederlaag van het Nederlands Elftal, is CF Beachdance 4th edition een enorm succes geweest.

Veel mensen met CF uit het hele land plus België hebben de weg naar het zonnige Bloemendaalse strand weten te vinden waar op het vertrouwde terrein van Woodstock twee schitterende Pagode tenten, die waren omgetoverd tot een knusse lounge, het helemaal een feestelijk tintje gaven. De mensen van de Bloemendaalse Reddingsbrigade hebben er alles aan gedaan om de CF bezoekers te laten genieten van water en strand.
Door de pendeldienst over het strand konden CF bezoekers hun energie sparen voor het feest en vaarspektakel. De sfeer was goed en de muziek galmde over het strand. In de lounge was voldoende eten en drinken en eind van de middag een lekker buffet, aangeboden door het MBT (Motor Begeleidings Team).

De Verrassingstassen hebben een respectabel bedrag opgehaald met verkopen en donaties plus een flinke donatie van het naastgelegen ‘Beachclub Vroeger’ en een bijdrage van Woodstock 69. Deze gelden worden ingezet voor medisch onderzoek gecoördineerd door de NCFS (Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting).

Ook dit jaar waren er mensen, die van ver kwamen, die in CenterParcs en Novotel Schiphol Airport en op het strand bij KVA mochten blijven slapen om volop te kunnen genieten van deze bijzondere lotgenotencontactdag in de open lucht.

Chris Lans van X-10-C, heeft met ondersteuning van een team van kappers en visagisten, prachtige foto’s gemaakt die de CF bezoekers direct ingelijst mee naar huis konden nemen.

Met dank aan alle vrijwilligers, en de ambulance dienst via Stichting 112, kijken we moe en voldaan terug op 4th edition en blij en vol goede moed vooruit naar de 5th edition van CF Beachdance.

Flyer 2008

flyer2008

Foto's 2008