Ondanks de slechte weersvoorspellingen voor afgelopen zaterdag hebben we een geweldige CF Beachdance mogen beleven op het Bloemendaalse strand bij het altijd gezellige Woodstock 69..

Alle Pseudemonassen zijn door de zoute wind verjaagd en mensen hebben kunnen genieten van bijzondere ontmoetingen en vooral veel CF Fun en Beachdance.

Voor de zekerheid stond overal DEB foam, een desinfectant, en kregen alle bezoekers een persoonlijke flacon uitgereikt samen met de prachtige polsbandjes van Quadrand bv.

De vrijwilligers waren weer herkenbaar in CFBD T-shirts met het logo van Gerotech.

De flyers zijn gemaakt door Ricoh, en de Gemeente Bloemendaal heeft er voor gezorgd dat er een invalide toilet van Eco toilet beschikbaar was op het festival terrein.

Door de extreme weersomstandigheden was het niet mogelijk de zee op te gaan. Maar wel lol met de Segway, die dankzij Welzorg beschikbaar was voor de bezoekers van CFBD. Ook ouderwetse gezelschapsspelen en tafelvoetbal of een goed gesprek bepaalde de sfeer van CF Beachdance.

CF-ers uit het hele land waren aanwezig, mede omdat er veel mensen hebben kunnen overnachten in Novotel Schiphol Airport hotel, Center Parcs, diverse appartementen van Home Holidays Zandvoort en ook weer een aantal Bossche gasten bij de Kampeer Vereniging Amsterdam op het strand.

De altijd goed gehumeurde vrolijke mannen van Stichting 112 zorgden voor medische ondersteuning waar gelukkig geen gebruik van is gemaakt.

Multi functionele Dr. Alex en zijn dochters hebben toezicht gehouden en de keuken dienst gedraaid. De Vrijwillige Reddingsbrigade van Bloemendaal heeft een aantal mensen via het strand vervoerd naar Woodstock 69.

Woodstock 69 heeft gezorgd voor 2 gezellige ingerichte Pagode tenten waar het aan niets ontbrak, snoep, snacks, limonade en frisdrank was onbeperkt beschikbaar. Ook het avondeten is door Woodstock aangeboden.

De muzikale aftrap is door onze eigen DJ Feliks Stevens B2B Basti Lourenz gevolgd door onze fantastische huis house DJ Jean. Daarna hebben de DJ’s van Woodstock het overgenomen.

Chris Lans van, van X10C, heeft weer prachtige professionele foto’s gemaakt, maar ook andere bezoekers hebben, mooie shots van deze super dag gemaakt.

Flyer 2011

flyer2011

Foto's 2011