Het is al weer een week sinds CF Beachdance en we zitten nog steeds in een soort roes.

Tijdens CF Beachdance waren er weer bijzondere ontmoetingen, mensen uit de wereld van CF die elkaar al jaren kennen, mensen die elkaar tot CFBD uitsluitend digitaal kenden en mensen die helemaal 'nieuw' waren in het CF netwerk.

Fantastisch dat de doelstelling van CF Beachdance meer dan gehaald is; Mensen met CF een verantwoord lotgenoten contact te bieden. Keer op keer hoorde we opmerkingen zoals; "Wat fijn dat ik nu niet de enige ben waar iets mee is' -"gelukkig zijn er nog meer mensen die hoesten'- 'wat leuk om mijn lotgenoten in het echt te ontmoeten'.

Dit is waar we onze inspanningen voor leveren.

Zaterdag werd Veronica 'overvallen' door Sandy Turenhout- Roorda, van de inmiddels opgeheven Stichting OEF (Ouderen En Cf), met een hele bijzondere CF Award plus een prachtige donatie van 300 euro. CF Beachdance houdt vast aan het principe dat er geen geldstroom is dus ook geen budget en alle donaties 'in natura' worden gedaan. Het is wel prettig om een bedragje achter de hand te hebben waarmee we dit jaar de parkeerkosten van de DJ's konden compenseren omdat het niet mogelijk was bij de Reddingsbrigade te parkeren. Diep ontroerd en geraakt heeft Veronica een prachtig beeld, gemaakt en ontworpen door Sandy in ontvangst mogen nemen, als blijk van waardering voor haar inzet voor mensen met CF.

Als extra bonus vernamen we via Rick van Velthuysen dat ABAB accountants 10.000 euro had gedoneerd aan Aap in Actie t.b.v. wetenschappelijk onderzoek via de NCFS, n.a.v. het radio Interview wat Lisanne van Zoom had met Rick op Radio Veronica

De CFBD Crew wil iedereen heel hartelijk danken voor hun aanwezigheid, OEF voor dit prachtige gebaar, DJ's voor hun muzikale inbreng.

Ook de gastvrijheid van Woodstock 69 en Beachclub Fuel hebben CFBD 8th editon weer tot een onvergetelijke dag gemaakt.

Op www.cfbeachdance.nl staat een overzicht van alle sponsoren die hebben bijgedragen aan CFBD 2012.