Ondanks het slechte weer hebben ruim 50 mensen met Cystic Fibrosis plus vrienden en familie zich weer uitstekend vermaakt tijdens CF Beachdance.

Door de slechte weersomstandigheden was het te gevaarlijk om met de Reddingsbrigade te gaan varen. Wel hebben mensen CF fun gehad met de 2 Segways en de Scoutcrawler, van Welzorg, op het strand en buiten terrein van Woodstock.

CF collage_2De sfeer zat er al snel in, er was ruimte voor een lach en een traan, maar de lach overheerste.

Bijzondere ontmoetingen, mensen die elkaar weer zagen, vergelijkingen van voor en na de transplantatie, mensen die elkaar alleen via Social Media kenden en allemaal erkennen dat 'in het echie' toch anders is.

Oude bekende, nieuwe gezichten dat maakt niet uit één ding was daar; saamhorigheid, begrip, herkenning, erkenning; of te wel het CFBD gevoel. Sommige mensen noemden het ook wel het FOK gevoel; een mooi compliment voor de organisatoren.

CF Beachdance is mogelijk gemaakt door de gastvrijheid van Woodstock 69 die ook de CFBD lounge catering hebben aangeboden.

De Reddingsbrigade Bloemendaal hebben weer veel CF-ers over het strand vervoerd.

Veel CF Beachdancers hebben in de omgeving kunnen overnachten dankzij arrangementen aangeboden door; Center Parcs, Camping het Helmgat en Homeholiday Zandvoort.

Alle vrijwilligers hadden schitterende T-shirts gesponsord door Gerotech en alle CFBD gasten een mooi polsbandje van Zynder Promotie. Ook aan veiligheid /segregatie is gedacht door iedereen een flacon DEB Foam aan te bieden.

CF collage_1Er zijn ontzettend veel foto's gemaakt; beelden zeggen meer dan woorden.

Op Facebook is veel terug te vinden en binnenkort zullen de foto's ook op www.cfbeachdance.nl verschijnen.

Last but not least alle vrijwilligers die zich weer hebben ingezet. Niet te vergeten Robert Goedegebuure van Mouse Music en Ron van Keulen, beter bekend als Tigo Volante, die heel veel uren hebben gestoken in de voorbereidingen van CFBD 9th edition.

Volgend jaar is het CFBD 10th edition; dat zal een bijzonder Jubileum gaan worden.

Flyer 2013

flyer2013

Flyer 2014

flyer2014

Foto's 2013