Het is alweer bijna één week geleden dat we CF Beachdance mochten vieren bij Boomerang Beach aan het Scheveningese Strand De doelstellingen van de dag zijn ruimschoots gehaald: Een onvergetelijke dag voor mensen met Cystic Fibrosis plus iedereen die van een feestje houdt.

Bertje DSC 8649 DSC 8590

DSC 8593Het voelde als een warm bad, hoe CFBD door de Haagse ondernemers is ontvangen. Hartverwarmend hoeveel instantie's hun medewerking hebben verleend. Door deze sponsoren was het een bijzonder kompleet programma waar aan alles was gedacht om de bezoekers het naar het zin te maken: Sponsoren zijn Boomerang Beach, Haagse Vrijwillige ReddingsBrigade, gezamenlijke 3,4 en 5 sterren hotels, Gemeente Den Haag, DEB, Mouse Music, Zynder, Auto en Anders, Promotex, Phi Promotions, Hartbeach, Genny Mobility, Hendriks Care, Biesieklette, FAST, Tuk Tuk Den Haag, Ben & Jerries.

Foto's en filmpjes stromen het Internet op. Fotografen Fred Rill, Henk Jan Smit, Rob Bakker en Jan van Velzen hebben hele mooie reportages van de dag gemaakt. De foto's zijn op Facebook en deze website terug te vinden.

DSC 8817 Sarah

Foto's 2014