• Verantwoordelijkheid en Respect is de basis voor een CFBD

  CF Beachdance Nov 16, 2019

  Verantwoordelijkheid en Respect is de basis voor een CFBD

  Gisteren is de CFBD organisatie plus een CF Beachdanser in gesprek geweest met de General Manager van het hotel waar incidenten zijn voorgevallen tijdens het CF Beachdance weekend.

  We hebben gesproken over normen en waarden plus verantwoordelijkheden.
  CF Beachdance wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en aanbod van bedrijven die het mogelijk maken om ieder jaar een hele bijzondere dag te kunnen aanbieden aan mensen met CF en hun vrienden/familie.

  De beschikbaarheid van hotelkamers maakt voor velen het verschil of ze wel of niet aanwezig kunnen zijn vanwege hun gezondheid. 
  Maar hoe speciaal dat CF-ers gratis in mooie hotelkamers mogen overnachten in de omgeving van CF Bachdance. 
  Dit is een heel bijzonder en vooral waardevol aanbod waar we heel erg dankbaar voor zijn.

  Helaas zijn er een aantal CF Beachdansers niet fatsoenlijk met het aanbod van de vereniging van 3, 4 en 5 sterren hotels omgegaan. Onder in vloed van drank is er door een aantal CF Beachdansers een feestje gevierd in één van de gratis hotelkamers met veel overlast en een forse schade als gevolg.
  We hebben de persoon op wiens naam de kamers was geboekt aangesproken op de incidenten en we zijn in gesprek gegaan met de hoteldirectie om hierover te praten plus over een oplossing van de schade die is ontstaan en het aanbieden van excuses.


  De General manager heeft ons ontvangen en dankzij de vriendelijkheid/coulance van deze man wordt de schade die zo’n 1000 euro bedraagt niet verhaald op de personen die dit hebben veroorzaakt. 
  Het gaat niet om 1 persoon maar om de hele groep die allemaal te zien zijn op de beveiligingsbeelden van de hotelcamera’s plus de  beelden die een aantal zelf op Social Media hebben geplaatst. Wij weten wie er aanwezig zijn geweest!

  Laten we leren van deze nare les en vooral ons bewust zijn hoe bijzonder het is dat we CF Beachdance kunnen/mogen vieren.
  Iedereen die CFBD bezoekt is een ambassadeur van het evenement en heeft daardoor ook de verantwoording om netjes om te gaan met ALLESwat wordt aangeboden!!!!

  Ook is het ieders verantwoording om elkaar te respecteren en wanneer er iets gebeurd wat onwenselijk was; kom dan naar de organisatie plus, in dit geval de hoteldirectie, om het op te lossen!!!

  Wij hopen dat we in de toekomst bijzondere CFBD momenten kunnen blijven beleven, maar dat doen we niet alleen maar met zijn allen gezamelijk

  .

  Wij gaan ons inspannen om in 2020 de 16e CFBD te organiseren en hopen weer op een heel leuk, gezellig en bijzonder feestje. • CFBD in de toekomst

  CF Beachdance Oct 26, 2019


  Het CF Beachdance comité heeft alle reacties n.a.v. de laatste post op Facebook over de incidenten rondom CFBD besproken.

  We zijn tot de conclusie gekomen dat de goeden niet onder de kwaden mogen lijden. Tegelijkertijd zijn we onder de indruk van de heftigheid van de emoties die los komen rondom bepaalde onderwerpen.

  Doelstelling CFBD: CF Beachdance is een lotgenoten contactdag voor mensen met Cystic Fibrosis-Taaislijmziekte.

  De dag staat om het teken van plezier, feest, lol en bijzondere ontmoetingen en gesprekken.

  Mensen met Cystic Fibrosis die van een feest houden en graag hun lotgenoten in een 'veilige' omgeving willen ontmoeten. Het begrip veilig is breed, voor ons bestaat veiligheid in de onderlinge contacten maar ook het respecteren van elkaar. Iedereen heeft recht op een eigen mening, daar hoeft niet iedereen het mee eens te zijn maar respecteren is wel een basis voor een leuk feest.


  Daarom hebben wij besloten ons weer te willen inspannen voor een 16e CF Beachdance in 2020

  Echter zijn er wel een aantal ‘voorwaarden’/  ‘spelregels waar iedereen zich aan dient te houden”

  Ø  Ga verstandig met je eigen gezondheid en die van een ander om

  o   Wanneer er een risico is neem je verantwoordelijkheid en blijf uit de buurt van CF patiënten.

  Ø  Gedraag je respectvol naar anderen en wees vriendelijk en tolerant naar elkaar.

  Ø  Neem je eigen verantwoordelijkheid als gast van CF Beachdance

  o   Natuurlijk kunnen er ‘incidenten’ zijn, maar los het dan zelf op een nette manier op en wees eerlijk en verantwoordelijk.

  Ø  De beschikbaarheid van  hotelkamers zijn geen gegeven maar worden mede bepaald wordt door de gedragingen van de bewoners!

  o   Eenieder is ambassadeur van CFBD.

  Ø  Heb waardering voor alles wat er wordt aangeboden, geregeld en georganiseerd; niets is vanzelfsprekend wat CFBD betreft.

  o   Alle mensen, bedrijven en instanties die mee werken doen dit  omdat ze mensen uit de CF gemeenschap een leuke dag gunnen.

 • CF Beachdance; zon, zee, strand, eten, drinken en vooral gezelligheid

  CF Beachdance Jun 14, 2019

  CF Beachdance; zon, zee, strand, eten, drinken en vooral gezelligheid Zojuist even getest: CFBD weer was heel erg comfortabel.
  Vergeet geen zonnebrand en zonnebril mee te nemen.
  Ook dit jaar is er weer van alles te snoepen in de CF Beachdance lounge en kan iedereen onbeperkt limonade drinken.  Wanneer je andere consumpties wil nuttigen kan dat via de reguliere horeca van Manta Beach worde gekocht.


  Tussen 17.00 en 18.00 uur is er weer de gebruikelijke vette frituur hap voor de CF Beachdansers.

  Sea You all @ Manta Beach voor de 15e CF Beachdance • Hoe kom ik naar Manta Beach en terug op 15 juni tijdens CF Beachdance?

  CF Beachdance Jun 13, 2019

  Hoe kom ik naar Manta Beach en terug op 15 juni tijdens CF Beachdance? Scheveningen is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.Vanaf de stations Hollands Spoor en Den Haag Centraal kun je gebruikmaken van tram 1, 9  en bus 22 van de HTM, die je binnen een kwartiertje naar het strand brengen. Ook bus 21 en 23, die beide om de Haagse binnenstad heen rijden, gaan naar Scheveningen.
  De trams en bussen richting Scheveningen rijden de hele dag van 7:00 tot 24:00 uur, ongeveer elke 10 minuten.

  Parkeren bij CFBD
  Scheveningen biedt veel parkeermogelijkheden Parking Scheveningen Strand aan de Zwolsestraat is de grootste parkeergarage in Scheveningen. Deze parkeergarage is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. Gezien de grote parkeercapaciteit is er in deze parking bijna altijd plek. Wanneer je met de auto doorrijdt naar het achterste gedeelte van de parking (hal A), loop je binnen vijf à tien minuten naar het strand,Parkeerterrein Zwarte Pad ligt tussen het prachtige duinlandschap. Vanaf deze parking sta je met een paar stappen op het strand. Als je in de zomermaanden naar één van de trendy strandtenten op het Noorderstrand gaat, is dit dan ook de makkelijkste plek om te parkeren. De onoverdekte parking is de gehele dag geopend, 7 dagen per week. Parkeren op het Zwarte Pad kost 2,60 euro per uur.

  Voor de CF Beachdansers heeft de Haagse Vrijwillige ReddingsBrigade een Volkswagen Transporter van de Brandweer mogen inzetten om mensen terug naar hun auto, bushalte en/of hotel te brengen. In de avond zijn er ook auto’s van de HVRB op locatie Manta Beach beschikbaar.

 • Haagse Vrijwillie ReddingsBrigade en CF Beachdance :-)

  CF Beachdance Jun 11, 2019

  Haagse Vrijwillie ReddingsBrigade en CF Beachdance :-)

  Al ruim 100 jaar zorgt de De Haagse Vrijwillige ReddingsBrigade voor veiligheid op het strand en in de zee.
  Zonder de aanwezigheid, inzet en vooral betrokkenheid zou CF Beachdance er heel anders uit zien. Ook dit jaar zullen de leden van de HVBR weer aanwezig zijn tijdens CF Beachdance.


  Start:

  CF Beachdansers zijn vanaf 14.00 uur welkom bij Manta Beach aan het Zwarte pad.

  Mensen die vervoer nodig hebben naar het strand kunnen dat bij Veronica melden; 06 53 74 34 75

   

  CF Fun:

  Ook hebben ze extra materieel beschikbaar, zodat er weer gevaren kan worden met CF Beachdansers. Uiteraard mits de weersomstandigheden dat toe laten want VEILIGHEID is altijd prioriteit nummer één !

   

  Wanneer het weer en de Zee het toestaan kan er vanaf 14.30 uur weer worden mee gevaren met de Reddingsbrigade.

  Alle zeevaarders moeten van te voren een verklaring onderteken die Veronica in haar ‘Strandkantoor’ heeft liggen.

   

  Na het varen zijn er weer instructeurs van HartBeach met hun materialen om een Surfworkshop aan te bieden aan de sportievelingen.

  Wetsuits tegen de kou worden ook aangeboden tijdens de Surfworkshop

   

  Zorg voor zwemkleding, droge kleding en een handdoek.!!

   

  CF Vervoer:

  Naast veiligheid bieden ze ook gemak en comfort; er is de hele dag een transport bus beschikbaar om mensen naar Manta Beach en weer terug te vervoeren. In de avond, wanneer de strandbeveiliging is afgesloten, zijn er auto’s op locatie Manta Beach om CF Beachdansers terug aar hun auto en zelfs hotel te brengen. • Manta Beach is CFBD 'Host' en ze zijn groen

  CF Beachdance Jun 10, 2019

  Manta Beach is CFBD 'Host' en ze zijn groen
  Dit jaar mogen we de 15e CF Beachdance bij Manta Beach aan het Zwarte Pad van Scheveningen vieren.

  De locatie is goed te bereiken, vanaf de boulevard is het de 2e strandtent  na Patagonia Beach. Vanaf het Parkeerterrein is het de eerste strand opgang naar het strand, onderaan links is Manta en rechts een CFBD bekende, Strandtent Soomers.

  Bijzonder om te vermelden is dat Manta Beach heel bewust zijn met wat ze doen en daarom ook geen plastic wegwerp materialen gebruiken om de strijd tegen zwerf plastic ook aan te gaan.

  Kan alleen maar positieve dingen noemen over deze mooie locatie, waar we op de valreep terecht konden omdat eigenaresse Bieke zo lief was ons de helft van haar zaak ter beschikking te stellen.
  Als blijk van waardering hebben we dit jaar groen als huiskleur voor CF Beachdance.

  De vrijwilligers zijn herkenbaar aan een groen CFBD T-shirt, wat Maarten heeft kunnen regelen.

  De polsbandjes voor de gasten zijn ook in de huiskleuren van Manta.
 • CF Beachdance en gezondheid

  CF Beachdance Jun 7, 2019

  CF Beachdance en gezondheid Iedereen wil natuurlijk zo zuinig mogelijk zijn op zijn of haar gezondheid.

  We gaan ervan uit dat iedereen zijn verstand blijft gebruiken.

  En zichzelf en anderen respecteert bij de keuzes die ze maken.


  Daarom doen we er tijdens CF Beachdance zoveel mogelijk aan om gezondheidsrisico’s te voorkomen.

  v  Omdat de Pseudemonas niet van Zilte Zeelucht houdt is CFBD aan het strand in de openlucht.

  v  Krijgen alle CF Beachdansers, naast hun eigen desinfectan, een persoonlijk flesje DEB Foam zodat iedereen op hygiëne kan letten.

  v  Benadrukken we niet uit elkaars glas te drinken of van elkaars bord te eten.

  v  We verzoeken iedereen eigen verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om je gezondheid of die van een ander.

  o   Mensen die niet zeker zijn of ze mogelijke bacterie bij zich dragen verzoeken wij om een (MSRA) verklaring aan de behandeld arts te vragen.

  We willen zeker niet betuttelen maar we willen ook voorkomen dat er onnodige risico’s zijn of onduidelijkheden over dit onderwerp. Maar ook om te voorkomen dat er op een feestelijke dag ingewikkelde gesprekken gaan ontstaan omdat er onzekerheid is.
   
  De onzekerheiden zijn van de baan omdat onderzoek dat heeft uitgewezen en de verklaringen worden opgesteld.
  Op de locatie bij Manta Beach is er koeling voor medicatie beschikbaar; zorg dat alle medicatie altijd is voorzien van een sticker met daarop duidelijk je naam en telefoonnummer!

  Laten we er met zijn allen weer een mooie, gezellige, feestelijke dag van maken.

  CF Beachdance is bedoeld om lotgenoten op een positieve manier bij elkaar te brengen en vooral te genieten van het strandgevoel.
   
  SEA YOU @  CFBD
   
   
   

   
   
   

 • Luxe Hotel overnachtingen voor CF Beachdansers, aangeboden door de vereniging van 3,4 en 5 sterren hotels

  CF Beachdance May 26, 2019

  Luxe Hotel overnachtingen voor CF Beachdansers, aangeboden door de vereniging van 3,4 en 5 sterren hotels
  Ook dit jaar mogen we weer gratis overnachtingen aanbieden in een aantal hotels welke onderdeel uitmaken van de Vereniging van Haagse 3, 4 en 5 sterren hotels.

  De hotels liggen verspreid over de regio Den Haag.

  Het is al aardig gezellig aan het worden met de aanmeldingen voor CFBD maar er zijn nog een aantal kamers beschikbaar !!!  Het aanbod is een gratis overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt.

  De Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade hebben weer mensen en materieel beschikbaar om het vervoer naar de hotels te verzorgen.

  Maarten gaat de verdeling van de hotels verzorgen.

  Dus wie zich nog niet heeft opgegeven kan dit alsnog doen per mail onder vermelding van je naam, telefoonnummer en vermeld of je zuurstof gebruikt.


  Mensen die zuurstof gebruiken kunnen dit via hun eigen leverancier bij het hotel waar je mag overnachten laten afleveren. Dit willen we wel graag van te voren weten.

  Ook willen we weten of er koelkast op de kamer nodig is om medicijnen in te koelen.

  Op CFBD locatie Manta Beach is er een deel van de koeling beschikbaar voor medicatie; zorg wel dat duidelijk je naam en telefoonnummer op de verpakking staat!!

  Aanmelden kan via Maarten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Graag mij in de CC zodat ik ook kan volgen hoe gezellig het gaat worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 • Aankleding CF Beachdance

  CF Beachdance May 25, 2019

  Aankleding CF Beachdance Over 3 weken is het zover; de 15e CF Beachdance alweer!!!

  De voorbereidingen zijn in volle gang en de spullen voor CF Beachdance vullen de berging in Voorschoten.

  Omdat de speciale 'banner' is zoek geraakt heeft lieve Jules een nieuwe laten maken die wordt aangeboden om de CF Beachdance locatie weer een CFBD tintje te geven.

 • CF Fun en CF lef op de golven

  CF Beachdance May 17, 2019

  CF Fun en CF lef op de golven

  Voor de sportievelingen belooft 15 juni 2019 weer een super bijzondere spannende dag te worden. 

  De instructeurs van Hart Beach Quiksilver surschool, hebben al bijna hun wetsuits aan om dappere sportieve CF Beachdansers weer te laten genieten van de Zee.

  Ook dit jaar weer een geweldige Surfworkshop voor de mensen met lef.

  Materiaal, instructeurs en surfpakken worden beschikbaar gesteld door Hart Beach Quiksilver Surfschool.

   

  De Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade zorgen weer voor het vervoer van de instructeurs en materialen vanaf Hart Beach naar Manta Beach..

  Mensen die hierdoor geënthousiasmeerd zijn geraakt kunnen natuurlijk in eigen tijd en op eigen kosten een complete cursus te volgen.  

  Stay stoked, surf more!

  Hart Beach is surf, honest food, rock & roll and good vibes. 

  Een plek om samen te genieten en alles te vinden rondom surf, al sinds 1971! 

  Of je nu wil leren surfen, suppen, scaten,de beste surfgear zoekt of wil relaxen op het strand met lekker eten... 


  Ze werken bij Hart Beach uitsluitend met verse & biologische producten.
  Van de uitgebreide kaart is veel lekkers te bestellen, ieder gerecht is samengesteld door surfing chef Julian
   
  Hart is er voor iedereen, 365 dagen per jaar.

  See you on the beach!

  Hart Beach

 • Segregatie beleid, hygiëne en medische adviezen: wees zuinig op je gezondheid

  CF Beachdance May 4, 2019

  Segregatie beleid, hygiëne en medische adviezen: wees zuinig op je gezondheid  

   Wij willen natuurlijk zuinig zijn op ieders gezondheid.

  In de openlucht is het risico op kruisbesmetting van Pseudemonas zeer beperkt.

  Om mogelijke risico’s te beperken verzoeken we alle CF-ers verstandig met de onderlinge contacten om te gaan.

  Alle CF bezoekers krijgen een eigen flesje desinfectant:  DEB Foam, bij aankomst op het Strand.

  Hou rekening met de  Hygiëne adviezen NCFS:


        Vermijd lichamelijk contact

        Zoen elkaar niet

        Schud geen handen

        Hoest niet in iemands gezicht

        Hoest het liefst in een tissue, die daarna weggegooid wordt

        Hoest je in je handen, was deze dan daarna

        Was sowieso regelmatig grondig je handen

        Houdt minstens een meter afstand van elkaar

        Praat niet rechtstreeks in iemands gezicht

        Draag een mondkapje als je verkouden bent (mondkapjes zijn bij de apotheek verkrijgbaar)

        Spreek elkaar aan op eventueel ‘gevaarlijk' gedrag

        Tijdens het eten:

        Kies eerst en pak dan pas (bij voorkeur met bestek) het koekje, broodje, hapje van je keuze. Raak geen andere voedingsmiddelen aan

        Gebruik geen glas, beker, bord, bestek van een ander

        Gebruik je eigen medicijnen

  Deb InstantFOAM Complete wordt gratis aangeboden aan alle CF-Beachdansers

  Deb InstantFOAM Complete is het eerste handdesinfectieschuim op alcoholbasis ter wereld dat zowel compleet virusdodend als bacteriedodend is en combineert in één uniek product een oplossing voor alle desinfectiebehoeften.

  De gepatenteerde Deb Foam TechnologyTM zorgt ervoor dat de unieke vloeistof, zonder parfum en zonder kleurstoffen, verdeeld wordt als een zacht gestructureerd schuim. Het is ontworpen om te worden gebruikt zonder water en biedt een totaaloplossing voor handdesinfectie waarbij veiligheid en gebruiksvoorkeur worden gecombineerd met een uiterst doeltreffende breedspectrum biocidewerking.

   

 • CF Beachdance op 15 juni 2019

  CF Beachdance Mar 12, 2019

  CF Beachdance op 15 juni 2019 Terwijl het buiten onstuimig is mag ik bekend maken dat we CF Beachdance weer bij Strandtent Soomers, aan het Zwarte Pad van Scheveningen, mogen vieren op 15 juni 2019.

  Ook heeft de vereniging van 3,4 en 5 sterren  hotels in de Haagse regio weer hotelkamers beschikbaar gesteld voor CF Beachdansers die van ver komen en/of wiens gezondheid een slaapplek dicht bij vereist.
   

  De Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade staan weer klaar om ook deze CF Beachdance weer tot een onvergetelijke dag te maken.

 • CFBD Line-Up

  CF Beachdance Jul 5, 2018

  CFBD Line-Up

  Floris het jonge veel belovende Dj talent uit leiden met zijn opzwepende grooves weer hij het publiek te vermaken.

  Jada is de dochter van Robin Jaydee Albers
  Al vroeg leerde zij de kneepjes van het vak en haar performance knalt er uit

  Melvin Jakobs is een gelouterde Dj die nu disco grooves draait en oude dance songs draait die opnieuw geproduceerd zijn

  Dave Laethernan staat continu bovenin de dance charts , zijn alter ego is TFX en dit is de man achter de wereld hit Atlantic Ocean en Waterfall
  Zijn echte naam is Rene van der Weijde en als afsluiter de man achter vele dance hits Robin Albers aka Jaydee
  Plastic Dreams is nu 2 jaar op rij de beste danctrack in de house top 1000
  Hij is ook de drijvende kracht achter de Sunclub en the Underdog project met de bekende hit Summerjam

  CF Beachdance wordt een mix van disco house tot dikke grooves en tech house

   

 • CF Fun schema ;Zaterdag 7 juli 2018

  CF Beachdance Jul 1, 2018

  CF Fun schema ;Zaterdag 7 juli 2018 De weersvoorspellingen zijn heel erg goed;


  ZATERDAG  7 juli 2018 zijn de CF-ers en hun introducés vanaf 14.00 uur welkom in de CFBD lounge.


  Whoosah is gelegen aan het Zwarte Pad; vanaf het parkeer terrein de strandafgang nemen en dan naar LINKS.

  Om 14.00 uur staat er weer voldoende limonade en snoep klaar voor de gasten die van ons een polsbandje krijgen.


   
  Om 15.00 uur kan er gevaren worden met de Reddingsbrigade


  Om 16.00 uur is er een Surfworkshop aangeboden door Hartbeach  Om 17.00 uur is er een echte vette zoute CF hap welke wordt aangeboden door Whoosah.

  Tijdens de CF Fun zal Rick van Velthuysen een speciale CF Rick in de Middag verzorgen zodat iedereen kan genieten van zon, zee, strand, muziek, fun en vooral gezelligheid.

  Sea YOU ALL 2 CFBD
   
   
   
   

 • Segregatie beleid, hygiëne en medische adviezen

  CF Beachdance Jun 28, 2018

  Segregatie beleid, hygiëne en medische adviezen

  Segregatie beleid, hygiëne en medische adviezen:  In de openlucht is het risico op kruisbesmetting van Pseudemonas zeer beperkt. Echter zullen CF patiënten in gesloten ruimte worden verzocht mondkapjes te dragen. Bij de toiletten zullen emmers met schoonmaak materialen staan om de toiletten om het uur te reinigen. Er zal handenalcohol (via DEB)en afval emmers bij de toiletten beschikbaar zijn.

  Bij alle voorzieningen van voedsel, snoep en snacks zullen flesjes handen alcohol staan plus voldoende afvalbakken. Deze zullen regelmatig worden geleegd.

   Er dient een afvalcontainer voor medicijnen en naalden te komen in de CF Lounge.  SMASH zorg voor extra zuurstof bommen die in de CFBD lounge achter de bar kunnen worden geplaatst verpleegkundige is aanwezig en wordt bijgestaan door CF deskundige Verpleegkundige "Nurse Rood" 
   
  Alle CF bezoekers krijgen een eigen flesje handenalcohol van DEB, en een rood

  polsbandje polsbandje  (aangeboden door Zynder)  met CFBD logo bij aankomst op het Strand.  coördinator van de Loungebewaakt Hygiëne adviezen NCFS:

        Vermijd lichamelijk contact

        Zoen elkaar niet

        Schud geen handen

        Hoest niet in iemands gezicht

        Hoest het liefst in een tissue, die daarna weggegooid wordt

        Hoest je in je handen, was deze dan daarna

        Was sowieso regelmatig grondig je handen

        Houdt minstens een meter afstand van elkaar

        Praat niet rechtstreeks in iemands gezicht

        Draag een mondkapje als je verkouden bent (mondkapjes zijn bij de apotheek verkrijgbaar)

        Spreek elkaar aan op eventueel ‘gevaarlijk' gedrag

        Tijdens het eten:

        Kies eerst en pak dan pas (bij voorkeur met bestek) het koekje, broodje, hapje van je keuze. Raak geen andere voedingsmiddelen aan

        Gebruik geen glas, beker, bord, bestek van een ander

        Gebruik je eigen medicijnen

  Hygiëne  Sanitair zal door de vaste dame worden schoongehouden. Uiteraard kunnen de CFBD vrijwilligers daarbij assisteren. Er zullen voldoende afval bakken staan om rommel etc snel in weg te kunnen gooien.  ROOKVERBOD

  IS UITERAARD VAN TOEPASSING IN HET 
  CFBD Lounge gebied
 • Nog meer CF Fun

  CF Beachdance Jun 27, 2018

  Nog meer CF Fun

  Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, en er geen noodgevallen zijn,  zal de Reddingsbrigade hun boot weer beschikbaar stellen voor CF Beachdansers.

  Wie durft het aan om met hoge snelheid, met de redders, te stuiteren op de golven van de Noordzee????

  Van 15.00 tot 16.00 uur is er, mits  de weersomstandigheden goed zijn; de weersvoorspelling is in ieder geval goed, gelegenheid om mee te varen met de Reddingsbrigade.
   
  Zorg voor zwemkleding, droge kleding en een handdoek wanneer je dit aandurft.

  Dit wordt door de Reddingsbrigade aangeboden, gecoördineerd en iedere CF-er is zelf verantwoordelijk om te beslissen of je gezondheid dit spektakel toe laat of dat je beter vanaf het strand kan toekijken.


  Wees je bewust dat het een behoorlijke inspanning is omdat de kracht van de golven sterker is dan onze kracht; maar daarom ook wel heeeeeel gaaf om te ervaren
   

   
   
   

 • CF Fun Sport

  CF Beachdance Jun 23, 2018

  CF Fun Sport

  Ook dit jaar zullen de instructeurs een Surf Workshop verzorgen, aangeboden door Hartbeach Surfschool.

  CF Bechdansers kunnen de golven van de Noordzee trotseren tussen 16.00 en 17.00 uur.

  Materialen waaronder wetsuits zijn aanwezig.

  CF Sporters moeten zelf voor zwemkleding en een handdoek zorgen!!!

  Wordt weer veel CF Fun

 • Exclusieve Polsbandjes voor CF Beachdansers

  CF Beachdance Jun 22, 2018

  Exclusieve Polsbandjes voor CF Beachdansers Ook dit jaar krijgen we van Zynder promotions weer prachtig geweven polsbandjes aangeboden voor CF Beachdansers.

  Gasten van CF Beachdance hebben met zo'n bandje toegang tot de speciale CFBD lounge.


  De bandjes zijn voor velen 'collectors items' geworden.

  Dit jaar in de kleuren van onze Gastheer Whoosah

 • Multi talent Rick van Velthuysen zal de Dance spits afbijten tijdens CF Beachdance

  CF Beachdance Jun 20, 2018

  Multi talent Rick van Velthuysen zal de Dance spits afbijten tijdens CF Beachdance

   

   Winnaar van een gouden Radio Ring ;  Rick  een goede bekende van CF Beachdance;

  Rick begrijpt hoe complex een leven met Cystic Fibrosis is. In de     afgelopen jaren is Rick altijd voor en achter de schermen heel betrokken geweest bij het wel en wee van mensen met CF.  Tijdens de gesprekken die Rick met CF-ers @ the Beach had hoorden we veel verhalen van mensen die kracht en inspiratie hebben gehaald, door te luisteren naar zijn radio programma’s, tijdens moeilijke ziekenhuis opnamen.

  Een radio Interview met onze Lisanne resulteerde in een grote donatie voor de NCFS

  Hoe bijzonder dat hij op 7 juli van 18.00 tot 20.00 uur het Dance gedeelte van CF Beachdance zal inluiden.

 • Koninklijk slapen

  CF Beachdance Jun 15, 2018

  Koninklijk slapen Den Haag is een koninklijke stad, hoe bijzonder dat we in de wijk Scheveningen weer CF Beachdance mogen vieren.

  Nog bijzonderder is dat er weer hotelkamers in de Haagse regio beschikbaar gesteld zijn door de Vereniging van 3, 4 en 5 Sterren hotels voor CF Beachdancers.

  De beschikbaarheid van een gratis hotelkamer, voor mensen met Cystic Fibrosis;  voor 2 personen inclusief ontbijt, maakt het voor mensen van ver en mensen met een mindere conditie mogelijk na CF Beachdance comfortabel in de omgeving te overnachten.
   
  Hotel coördinatoren dit jaar zijn Maarten T. en Manon d.J. en ze zijn bereikbaar via mail:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   CF Beachdansers die gebruik willen maken van dit aanbod moeten dit zo snel mogelijk aan Manon en Maarten doorgeven via bovenstaand mail adres.

  Sea U @ CFBD op 7 juli bij Whoosah aan het Zwarte Pad van Scheveningen.

   

 • Jaydee vervangt Jean

  CF Beachdance Jun 13, 2018

  Jaydee vervangt Jean

  Legendarische Nederlandse House DJ en Producer Jaydee  vervangt DJ Jean tijdens CF Beachdance op 7 juli 2018 bij Whoosah

  Nederlands arm-worstel kampioen (en multi sporter) is een internationale megaster geworden:
  Robin  Jaydee” Albers begon in Clubs draaien en ging house anthems produceren waaronder “Plastic Dreams", een Internationale nummer 1 hit plus “Fiesta”(Sunclub) en “Summerjam”.

  Nadat hij 5 jaar achtereenvolgens de Nederlands Mixing kampioenschappen heeft georganiseerd  is hij een succesvolle Radio carrière gestart. Zo begon hij het eerste house music programma ; 'For those who like to groove, waarvoor hij een dance award heeft gekregen en voor 'fFesta' een edison..
  Later werd Robin  directeur van ID&T ) nu bekend als Slam FM)

  Wereldwijd speelde Jaydee met alle grote DJ helden waaronder onze CFBD DJ Jean andere grote namen.

  Van draaien in clubs is hij overgestapt naar de radio en vervolgens naar televisie.
  .
  Jaydee produceert voor Ellum Audio het label van Maceo Plex, en reptile dysfuntional records van Matin Doorny en heeft net een platendeal bij Armada getekend; Release Afrotech, met een knipoog naar de DJ Black Coffee.
  Jaydee zit ook bij Spinnin


  Tijdens CF Beachdance zal hij een set van 20.00 tot 22.00 uur draaien van house classic tot deeptech

   

   

 • Voorbereidingen CFBD op 7 juli 2018 bij Whoosah

  CF Beachdance May 4, 2018

  Voorbereidingen CFBD op 7 juli 2018 bij Whoosah Nu we bevestiging  hebben gekregen van de vereniging van 3,4 & 5 sterren hotels dat mensen met CF mogen blijven slapen is er een hotel commissie opgericht:
  Manon de Jong en Maarten Terpstra zullen de overnachtingen gaan coördineren.

  Aanmeldingen voor overnachting kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Schedulel CF Beachdance

  CF Beachdance Jul 7, 2017

  Schedulel CF Beachdance Zaterdag 8 juli is iedereen vanaf 14.00 uur welkom bij Strandtent Soomers.

  Uiteraard kunnen de zon aanbidders al eerder van zon zee en strand komen genieten maar de CFBD lounge is vanaf 14.00 uur open.

  Tijdens de middag kan iedereen genieten en chillen van de heerlijke muziek van Tigo Vollante


  15.00 uur Workshops Surfen aangeboden door Hartbeach

  18.00 uur Frituur diner voor gasten van CFBD

  19.00 uur Rick van Velthuysen

  20.00 uur Trobi

  2100 uur DJ Jean

  22.30 uur Grand finale met DJ Fullhouse


  Laten we er een fantastische mooie zomers dag van maken

 • Fullhouse afsluiting CFBD

  CF Beachdance Jul 7, 2017

  Fullhouse afsluiting CFBD Voor de afsluiting van CF Beachdance hebben we nog een bekende bereid gevonden bij te dragen:  Alleskunner Sjoerd van der Steen beter bekend als DJ Fullhouse.
  Tijdens vorige CF Beachdances heeft DJ Fullhouse laten horen wat hij kan en stond hij naast grote jongens achter de draaitafel


   Dit jaar zal Sjoerd de Grand Finale van CFBD draaien.  Naast hele goeie muziek maken is Sjoerd ook nog eens een hele bijzondere barbier in het dagelijks leven.

  En Sjoerd weet heel goed wat CF met een mensen leven doet :-(

 • Hotel kamers voor CF Beachdansers

  CF Beachdance Jul 6, 2017

  Hotel kamers voor CF Beachdansers Ook dit jaar heeft de vereniging van 3,4 en 5 sterren hotels weer  100 hotel kamers beschikbaar gesteld voor mensen met CF.  Krijn heeft alle aanmeldingen verwerkt en de hotel kamers ingedeeld.

  Iedereen die zich heeft aangemeld heeft een bevestiging ontvangen met daarin de naam van het hotel waar je gratis mag overnachten.
  De stemming zit er goed in, de weersvoorspellingen zijn goed en de hotels bieden hun gastvrijheid weer aan.

  Hoe bijzonder weer dat ze dit voor mensen met Cystic Fibrosis willen doen.
Foto's 2013

Foto's 2014

Foto's 2015