Omdat we natuurlijk weer willen gaan zorgen voor een spetterend CFBD 3th Edition was het tijd voor 'The Crew' om weer bij elkaar te komen. Dancetour in Den Haag zou een goeie dag zijn om even te kletsen over wat we gaan doen én om wat contacten op te doen natuurlijk! Feliks was zo slim om in de verkeerde trein te stappen, maar uiteindelijk kwamen we toch allemaal aan bij Station Den Haag. Eline kon er niet bij zijn maar de rest van 'The Crew' had er zin in!
Na even wat kletsen snel bij Veronica in de auto en op weg naar het Dancetour terrein. Vorig jaar waren we ook op Dancetour Den Haag geweest en dat was een groot succes. Dit jaar was het allemaal een beetje moeilijker geregeld maar uiteindelijk mochten we toch backstage onze auto neerzetten en kregen we ook backstage bandjes, tsja wij zijn ook 'The Crew' he ;).
Beetje muziek geluisterd, gegeten en gekletst, het was weer gezellig! Een hoop artiesten gesproken, telefoonkaartjes uitgewisseld en nu maar afwachten!
We waren net op tijd weg, bleek dat nadat wij weg waren een groot gevecht is losgebrasten, maar toen zat 'The Crew' al weer veilig thuis of in de trein.
Het was weer een goeie dag geweest voor een eerste bijeenkomst van 'The Crew'..

Archief