Op Zondag 1 juli 2007 wordt er bij Woodstock’69 op het strand van Bloemendaal voor de 3e keer een heel bijzonder feest gehouden: CF Beach Dance; 3rd edition. Dit initiatief van een groep Cystic Fibrosis jongeren is geen zielig feest voor zieke mensen, maar een knallend Beach Dance feest toegankelijk voor iedereen die van een (strand) feestje houdt.

De opening wordt verzorgd door niemand minder dan DJ Jamie, de drummer van Di-Rect. Speciaal voor CF Beachdance zullen DJ’s Cor Fijneman en Mark Norman samen een pompende, energieke sound ten gehore brengen. Maar ook andere grootheden als Arlo van Sluis, Olav Basoski en Rank 1 zullen CF Beach Dance tot een groots feest maken. Onze eigen CF-er en DJ ster Feliks Stevens gaat ook een DJ set verzorgen speciaal voor CF Beach Dance. Ernesto vs Bastian zullen het laatste uur draaien en voor een spectaculaire afsluiting zorgen met een nummer speciaal gemaakt voor CF Beach Dance, een remix van 65 Roses.

Met CF Beach Dance willen we verantwoord contact voor lotgenoten bieden. Waarbij de verantwoording bij de bezoekers zelf blijft. Tevens willen we met dit feest veel aandacht trekken voor de ziekte, het belang van medisch onderzoek en het belang van donorregistratie.

Net zoals de vorige jaren draait het evenement helemaal op de inzet van vrijwilligers, gastvrijheid van Woodstock’69 en de bijdragen van diverse DJ’s, BN-ers, artiesten en leveranciers.

Programma:

15.30 u – 16.30 u DJ Jamie (Di-rect)
16.30 u – 17.30 u Arlo van Sluis
17.30 u – 18.45 u Olav Basoski
18.45 u – 20.00 u Rank 1
20.00 u – 21.15 u DJ Feliks Stevens
21.15 u – 22.07 u Cor Fijneman B2B Mark Norman
22.07 u – 23.00 u Ernesto vs Bastian

Het programma wordt ondersteund door MC Robson Da Silva.

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting ondersteunt CF Beach Dance met aankondigingen via hun nieuwsbrieven. Solvay Pharma doneert medicatie en sponsort de CF lounge met een prachtige partytent. Medeco stelt handenalcohol ter beschikking. Alle vrijwilligers zullen weer pronken in T-shirts van Bad Boys. Veel CF-ers kunnen ook dit jaar weer blijven slapen doordat Center Parcs en het Novotel Dorint Schiphol Airport bedden beschikbaar stellen. Ook slapen er weer mensen in het club gebouw van de KVA en dat van de Catamaran club op het strand. We hebben een grote groep motorrijders en enkele ‘kekke’ auto’s die voor pendel vervoer zorgen tussen verblijfplaatsen en CF Beach Dance.
Er zijn ook bijdragen van: Buko Toiletten, Kentucky Fried Chicken en enkele kleinere sponsoren voor de catering. Dit jaar hebben we eigen vlaggen en banners met het eigen logo, gemaakt door Brunschop reclame. Nashuatec heeft een prachtige flyer gemaakt.

Het vervoer over het strand en de “Fun” wordt door de Reddingsbrigade Bloemendaal verzorgd. Maar ook de Catmaranclub Bloemendaal zal weer veel CF-ers mee de Noordzee op nemen. Het avondprogramma staat in het teken van dance en wordt opgewarmd door een spetterende vuurshow van Traga Fuego. Net als vorig jaar verzorgt Mouse Music het licht en geluid.

Archief