Vandaag is de CF Beachdance crew de hele dag in Amsterdam geweest omdat deze genomineerd waren voor de CG! Born to lead award 2007. De CF Beachdance crew was genomineerd in de categorie 'Doorzetters' omdat wat zij gedaan hebben volgens Cosmo Girl! zó cool is!!

De hele dag stond vandaag in het teken van de awardwinnaars. In elke categorie was er 1 winnaar, deze werden allemaal door professionele visagisten opgemaakt. Hierna was het tijd om helemaal gestyled te worden en super hippe kleren aan te krijgen.  Door de fotografe van de Cosmo Girl! werd iedereen daarna helemaal in thema van hun goede daad op de foto gezet in een professionele fotoshoot.

Op het laatst was er met de gehele CG! redactie een officieel praatje waarin de awards uitgereikt werden; ook de CF Beachdance crew kreeg een mooie bos bloemen en een leuke goodiebag! Na nog een hapje, drankje en een praatje in het nabij gelegen café is de CF Beachdance crew vermoeid maar zeer tevreden naar huis vertrokken.

Het eindresultaat van de visagie, styling én fotoshoot is te vinden in het januari nummer van de Cosmo Girl! Deze is half december in de winkel te vinden. Als dit geen goed begin is voor CF Beachdance 2008.

Archief