Tot mijn grote schrik kreeg ik van Woodstock het bericht dat er op 25 juni een dubbele boeking was gemaakt omdat ze ruim een jaar geleden de locatie reeds hadden verhuurd voor een bruiloft.

Toen ik mijn bezorgdheid met de mensen van de Reddingsbrigade deelde kreeg ik te horen dat ook voor hen 25 juni een ongelukkige datum is omdat ze dan aanwezig moeten zijn bij de Ronde van Texel en er dus geen boten beschikbaar zijn voor de CF Fun.

Omdat CF Beachdance voor veel mensen met Cystic Fibrosis een hele belangrijke dag van het jaar is willen we er alles aan doen om een optimale sfeer en faciliteiten te bieden. Daarom is het belangrijk dat Woodstock en de Reddingsbrigade gelegenheid/capaciteit hebben CFBD ook dit jaar weer een onvergetelijke dag voor mensen met CF en overige bezoekers te maken.

In overleg met Woodstock, de Reddingsbrigade, Center Parcs en Novotel hebben we besloten de datum van CF Beachdance 1 week te vervroegen naar 18 juni 2011.

Alles blijft zoals het is; CF Fun gevolgd door CF Beachdance bij Woodstock 69.

Accommodatie die is gereserveerd voor het weekend van 25 juni wordt nu verschoven naar het weekend van 18 juni.

Het is een heel gedoe, waarvoor Woodstock oprechte excuses heeft aangeboden. Maar het allerbelangrijkste is dat we er weer een knal feest van gaan maken.

Archief